Varainhankinta

Kun harkitsette lahjoitusta tai testamenttia keksintötoiminnan hyväksi, ottakaa yhteys Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiöön tai Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiön hallitukseen.

Uskomme Teidän ymmärtävän keksijöiden ja keksintöjen tärkeän merkityksen elinkeinoelämämme kilpailukyvylle ja koko Suomen tulevaisuudelle ja toivomme, että tahtoisitte tehdä Suomalaisten keksijöiden tukisäätiölle sopivan suuruiseksi katsomanne lahjoituksen Teille sopivana ajankohtana.

Säätiölle voi tehdä sekä yleisiä että nimikkolahjoituksia. Säätiön hallitus huolehtii asiantuntijoita käyttäen kertyneiden varojen sijoittamisesta tuottavalla ja turvaavalla tavalla.

Vähintään 50.000 euron suuruisesta nimikkolahjoituksesta muodostetaan lahjoittajan nimeä kantava erityisrahasto, jonka kautta lahjoittaja voi edistää itselleen tärkeiden alojen keksintöjen edistämistä tai kohdentaa tuen tietyllä maatieteellisellä alueella asuville keksijöille. Nimikkorahastosta jaettavien apurahojen päättämiseen osallistuu lahjoittaja tai hänen määräämänsä henkilö.

Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiö on merkitty säätiörekisteriin 1.12.2008. Yritystunnus 2235450-4.

Comments are closed